Des del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria ens mostren el treball de plats combinats, que estan realitzant els alumnes de segon.
Mitjançant l’aprenentatge cooperatiu com a estratègia, es pretén aconseguir que l’alumnat sigui capaç de funcianar a una feina futura. Augmentant així l’eficàcia de les tasques que hagi de realitzar.
L’Arnau ha preparat: una hamburguesa de llenties amb panotxa a la planxa i amanida.
El David: porro estofat amb emperador a la planxa, i arros pilaf amb tomàquet.
El Salahima: conill a la catalana amb arròs pilaf amb tomàquet.
El Xavier: Cuixes de gall d’indi rostides amb arròs, blat de moro, amanida encortida de ceba i tomàquet.
L’Aina: Pollastre a la catalana amb patates rostides, mongeta verda saltejades amb pernil.
El 18 de gener els alumnes del PFI d’auxiliar de vendes vam fer la sortida al SAC (Servei d’atenció al ciutadà) de Sabadell.
Ens van explicar com funciona el servei, les funcions i tasques dels seus professionals, quines gestions realitzen i com s’hauria de fer una bona atenció al públic.
Moltes gràcies per l’atenció rebuda i l’explicació. Aquesta visita ens ajudarà a entendre millor els aprenentatges apresos a l’aula.
CÀTERING PFI D’Hoteleria, cuina i serveis de restauració
Els alumnes de PFI vam iniciar el curs realitzant diversos càterings !!!!
Són experiències enriquidores per a l’alumnat de PFI d’Hoteleria i el professorat està molt orgullós de la feina feta i la professionalitat que mostren cada dia.