Bloc 16-21

Visita al Punt Blau 

11 de març del 2024

Els alumnes de Curs Pont i Vida Adulta 1 i 2 treballem el reciclatge. Per ampliar els nostres coneixements hem anat a fer una vista al PUNt Blau de Can Llong. Ha estat una visita molt profitosa!

 

Projecte Canva TVA2 

7 de març del 2024

Els alumnes de TVA-2 han iniciat el projecte Canva en el què editen diferents vídeos. El tema del projecte sorgeix dels seus interessos i està dissenyat i creat per ells. Us presentem doncs el vídeo fet amb molt d’esforç pel nostre alumne Eric Solé.

PFI AUXILIAR DE VENDES VISITA A UN SUPERMERCAT 

3 de març del 2024

Per consolidar els aprenentatges de l’aula, s’han traslladat els alumnes de 1r de Vendes a un supermercat de la cadena Sorli.

Han vist com es fa una promoció, com es col.loquen els productes correctament al línial, com són els diferents cartells que troben en un supermercat…

 

 

 

 

 

 

 

1r PFI Vendes

PFI d’Hoteleria visita l’empresa DISFORNAR 

3 de març del 2024

L’alumnat de 1r i 2n del PFI d’Hoteleria han anat a visitar l’empresa Disforner.

Disforner són artesans i especialistes en l’elaboració d’ensaïmades i coques.

Ha estat una visita molt interessant, perquè hem pogut veure tot el procés d’elaboració de les pastes fins que es congelen.

 

PFI VENDES, preparem carnestoltes. 

12 de febrer del 2024

La setmana passada va ser carnestoltes i els alumnes de PFI d’Auxiliar de Vendes van aprofitar per fer un aparador sobre aquesta festivitat.

Està basat en el món de la cuina, i hem treballat la composició dels elements, els colors i les formes.

Si el voleu veure podeu passar per la botiga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visca el Carnaval!!!!

PFI d’Hoteleria-Plats combinats 

12 de febrer del 2024

Des del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria ens mostren el treball de plats combinats, que estan realitzant els alumnes de segon.

Mitjançant l’aprenentatge cooperatiu com a estratègia, es pretén aconseguir que l’alumnat sigui capaç de funcianar a una feina futura. Augmentant així l’eficàcia de les tasques que hagi de realitzar.

L’Arnau ha preparat: una hamburguesa de llenties amb panotxa a la planxa i amanida.

El David: porro estofat amb emperador a la planxa, i arros pilaf amb tomàquet.

El Salahima: conill a la catalana amb arròs pilaf amb tomàquet.

El Xavier: Cuixes de gall d’indi rostides amb arròs, blat de moro, amanida encortida de ceba i tomàquet.

L’Aina: Pollastre a la catalana amb patates rostides, mongeta verda saltejades amb pernil.

Molt bona feina equip!!!!