Dia a dia (Bloc 16-21)

Anem al teatre, AKA 

4 de març del 2019

El 30 de novembre la classe de Curs Pont i TVA vam anar a veure un espectacle a l’Estruch, AKA.

Carlos és un jove adolescent que comparteix amb nosaltres el seu dia a dia, la seva realitat, l’escola, les sessions de teràpia, la seva música, els seus balls, la relació amb els seus “viejos”, els amics, el seu primer amor. I ho fa des de la intimitat de la seva habitació, l’espai on ell és ell mateix, mentre espera que l’avisin per sopar….

Càtering PFI Hotelaria Xaloc 

4 de març del 2019

Aquest any els alumnes de PFI d’hoteleria van començar amb un càtering el dia 20 de setembre amb un gran repte. Va ser una proposta d’un sopar fred per la celebració dels 50 anys de CIPO. Volíem fer-ho molt bé perquè els seus 50 anys de feina oferint serveis i oportunitats laborals a les persones amb capacitats diverses es mereixien això i molt més. Creiem que ens hem vàrem sortir amb èxit. Aquí en teniu una mostra. Volem agrair el suport de les mestres de l’escola que ens van ajudar a aconseguir aquest repte. Molt bona feina nois i noies!!!!

cat 1
cat 7cat 10

cat 3 cat 2 cat 5

11è Premi Federico Mayor Zaragoza 

20 de març del 2018

 

1 2 3

 

El Dijous 15 de març vam anar a Tortosa a recollir el primer premi d’entitats juvenils del 11è Premi Federico Mayor Zaragoza en el marc de la Celebració dels 70 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans (2018).
Un cop més hem demostrat les nostres capacitats i com diu en Federico Mayor Zaragoza “per un món millor hem de deixar la força i donar pas a la paraula”.

Aqui us deixem l’enllaç del nostre clipmetratge “Drets en Cadena”.

 

Un dia de neu a l’escola 

1 de març del 2018

Un dia molt especial a l’escola. La neu té quelcom especial que ens fa vibrar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Fira de Sabadell FP 

1 de març del 2018

Els dies 1, 2 (matí i tarda) i 3 de març (pel matí) a la Fira Sabadell i dins del marc de la Fira de la Formació Professional, ens podreu venir a saludar i així poder conèixer de primera mà la nostra formació d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració. Tenim un estand, compartit amb Xalest i Main, on us podrem explicar què fem per formar-nos com a bons i bones treballadors i treballadores i com a bons i bones ciutadans i ciutadanes.

Aquí us posem un tastet de la nostra feina formativa:

 

 

Marató TV3 a la festa de l’hivern 

16 de desembre del 2017

 

Avui, en el marc de la Festa d’hivern dels barris del Nord i amb l’acompanyament de Sabadell Gent Gran, hem fet una activitat per recollir diners per a la Marató de TV3. Una ruleta a través de la qual, i amb l’aportació de 2 o 5 euros, es podien guanyar fins a una trentena de lots de productes i serveis aportats desinteressadament pels comerciants de l’Avinguda Matadepera. A més, es posaven a la venda unes bosses dissenyades expressament per l’alumnat fent al·lusió a les malalties infeccioses (tema de la Marató d’enguany). A la mateixa parada, personal de Sabadell Gent Gran anaven ensenyant a la gent que s’apropava quina és la millor manera per protegir-se de les infeccions.

L’activitat ha estat un èxit i ha estat una bona cloenda del treball d’Aprenentatge-Servei que han fet els alumnes de 2n i 3er del PFI d’Hoteleria, aquest 1r trimestre.
Felicitats per la feina!!!

1 2 3

 

EL PFI OFERIM UN”COFFEE BREAK” 

26 de novembre del 2017

“Què i per què innovem? La innovació educativa a debat” – Fòrum Educatiu de Sabadell.
AHIR el PFI d’Hoteleria de la nostra escola ha participat en aquesta jornada oferint el servei de “coffee break” per als participants.

PFI PFI 7

VISITA A LA PANIFICADORA VALERO 

26 de novembre del 2017

El 15 de novembre els alumnes de l’etapa 16-21 hem anat  a fer una visita a l’obrador de la panificadora VALERO.

Hem realitzat una sessió audiovisual sobre el procés de fabricació del pa, una visita guiada a l’obrador del forn Valero i un taller on hem conegut  de primera mà els ingredients necessaris per fer pa i com s’elabora.

Moltes gràcies!!!