Dia a dia (Bloc 16-21)

SANT JORDI 

29 d'abril del 2019

Els alumnes de l’estapa 16-21 hem posat una paradeta de Sant Jordi a l’avinguda Matadepera on han venut productes realitzats per ells.

1 2IMG-20190423-WA0010 IMG-20190423-WA0011

VISITA A LA FÀBRICA DE CACAOLAT 

29 d'abril del 2019

L’etapa 16-21 (Curs Pont, TVA i PFI) el divendres dia 29 de març vam realitzar una   SORTIDA  A LA FÀBRICA DE CACAOLAT.

20190329_112426 20190329_122136 20190329_123744

PFI Visita a la “Feria internacional de pasteleria…” INTERSICOP/IFEMA a Madrid 

4 de març del 2019

El 26 de febrer l’alumnat de PFI d’auxiliar d’hoteleria va gaudir d’una experiència inoblidable.
Han anat a Madrid amb l’AVE per visitar la “Feria internacional de pasteleria, panaderia, heladeria y café INTERSICOP/IFEMA”
L’empresa MASTER MARTINI IBERICA els ha regalat els bitllets del tren i l’entrada a fa Fira per a 15 alumnes i 3 mestres. Han anat a visitar el seu estand i han participat en diverses mostres d’empreses de pastisseria, gelateria i planificació.
Estem molt contents d’haver aconseguit aquesta bona relació amb aquesta empresa.
La tarda l’han aprofitat per anar caminant fins l’estació d’Atocha passant la Puerta del Sol, La Cibeles, la Puerta de Alcalá el Retiro i passant pel Museu del Prado. Cal dir que 7 dissidents han tret el cap també a fer-se la foto davant del Bernabéu.
Un dia intens de formació i de gaudi. Gràcies a la gent de Màster Martini!!!

m 3 m 4m 8 m 5 m 6m 2m 7