Dia a dia (Bloc primaria)

La paraula del dia 

15 de febrer del 2019

La classe de les Heures cada setmana treballem la paraula del dia. Mireu quina paraula hem treballat;)

 

Padrins, fillols i uns animalons ben especials 

3 de febrer del 2019

Aquest segon trimestre Primària-A (Les Formigues) i ESO-F ens hem retrobat de nou per compartir una activitat de plàstica. Padrins i fillols hem anat al supermercat a comprar patates i després no ens les hem menjat pas no… hem fet una manualitat molt xula: cada padrí/padrins ha proposat fer amb el seu fillol un animal a partir de la patata i diferents materials. El resultat el podeu veure… al vídeo!

Juguem al twister 

30 de gener del 2019

La classe de les heures juguem al twister de dits. Ens fem preguntes de medi, sumes, restes, paraules que  comencen amb una lletra…i moltes coses més!

Mireu que divertit!

 

Crea el teu extraterrestre 

30 de gener del 2019

La classe de les heures juguem a un joc a llenguatge de crear el nostre extraterrestre. Després hem d’explicar-lo als companys i respondre unes preguntes.

 

Diada de sant Antoni 

21 de gener del 2019

El passat dijous 17 de gener, dia de sant Antoni (patró dels animals), els nens i nenes de la classe de les formigues i de les heures hem anat a la plaça Taulí a veure la benedicció dels cavalls i ponis. Hem vist cavalls blancs, marrons i negres portant carruatges, “vestits” amb picarols i amb les millors gales. Tot a punt per a la passada de la tarda pels carrers de Sabadell. Ens ha agradat molt veure’ls!