PFI d’Hoteleria-Plats combinats
12 de febrer del 2024Des del PFI d’Auxiliar d’Hoteleria ens mostren el treball de plats combinats, que estan realitzant els alumnes de segon.
Mitjançant l’aprenentatge cooperatiu com a estratègia, es pretén aconseguir que l’alumnat sigui capaç de funcianar a una feina futura. Augmentant així l’eficàcia de les tasques que hagi de realitzar.
L’Arnau ha preparat: una hamburguesa de llenties amb panotxa a la planxa i amanida.
El David: porro estofat amb emperador a la planxa, i arros pilaf amb tomàquet.
El Salahima: conill a la catalana amb arròs pilaf amb tomàquet.
El Xavier: Cuixes de gall d’indi rostides amb arròs, blat de moro, amanida encortida de ceba i tomàquet.
L’Aina: Pollastre a la catalana amb patates rostides, mongeta verda saltejades amb pernil.
Molt bona feina equip!!!!